TV3 liiklussaade konkureerib «Top Geariga»

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Allan Muuk
Allan Muuk Foto: Stanislav Moškov / Autoleht

Sellel pühapäeval pannakse TV3 liiklus- ja autosaates «Stop» proovile ühe auto vastupidavus – nimelt proovitakse sellest teise sõiduriistaga üle sõita.

«Tegemist on järjekordse eksperimendiga rubriigis «Tai toimetab», kus kohalikud nupumehed erinevaid katseid korda saadavad,» selgitas saatejuht ja toimetaja Allan Muuk.

Muugi sõnul on rubriik seni demonstreerinud eelkõige seda, mida kõike annab töökojas leidlikkusega ette võtta – kuidas rehvi eetriga velje peale saada; kui kaua töötab automootor ilma õlita jms.

«Seekord on tavalisest pisut karmim eksperiment, tõeliselt suur ettevõtmine, kus Tai ja sõbrad otsustavad proovida autodega sõiduvõimetut suguvenda lömastada,» rääkis Muuk.

Muugi vihjel alustatakse eelmistes saadetes kõvasti kannatada saanud masinast üle sõitmist esmalt veoautoga, kuid siis tuuakse välja erinevates mõõtudes ja võimsustes nelikveolised liikurid.

Eksperimenti ning olulisemaid uudiseid liiklus- ja automaailmast näeb juba sellel pühapäeval kell 14.10.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles