Paparatso: Alasti uudiste-Triinu tekitas rulluisurajal kaose

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Printsessi-Triinu aka Alasti uudiste-Triinu käis Rocca al Mare Vabaõhumuuseumi juures koos sõbrannadega rulluisutamas.
Printsessi-Triinu aka Alasti uudiste-Triinu käis Rocca al Mare Vabaõhumuuseumi juures koos sõbrannadega rulluisutamas. Foto: paparatso
Printsessi-Triinu või siis ka Alasti uudiste-Triinu tekitas eile õhtul koos sõbrannaga Rocca al Mare rulluisuteel paraja ummiku.

Elu24 paparatso kaamerasilma ette jäi eile õhtul kella kaheksa paiku Printsessi-Triinu aka Alasti uudiste-Triinu. Tibi rulluisutas Rocca al Mare Vabaõhumuuseumi teel koos oma sõbranjega.

Blondiinide  järgi tekkis lühikese aja jooksul pikk jalgratastel ja rulluiskudel poisterivi, kes ei tahtnud kuidagi tütarlastest mööda sõita. Eriti ärevaks muutus olukord, kui Triinu seksikalt  ettepoole kummardas, et oma spordipükse tolmukübemetest puhastada.

Pärast seda üritasid poisid kaunitaridega ka  juttu teha, kahjuks siiski tulutult. Tüdrukud vaid itsitasid ja püüdsid uiskudele valu anda ja poiste eest plehku panna.

Vaata paparatso pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles