Mel C: Spice Girlsil pole tülitsemiseks aega

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Spice Girls
Spice Girls Foto: AFP / Scanpix

Ansambli Spice Girls liige Melanie Chisholm ehk Mel C eitas väiteid, nagu oleks bändi turnee katkenud tüdrukute omavaheliste tülide tõttu.

Kuulujuttude järgi jäi bändi turnee pooleli selle liikmete vahel tekkinud erimeelsuste tõttu, kirjutab digitalspy.

«Me kõik nautisime taas lähedasemaks saamist. Kogu tuuri atmosfäär oli lõbus ning nääklemiseks ja tülitsemiseks, mida alati Spice Girlsiga seostatud on, polnud aega,» rääkis Mel C ajakirjale Rolling Stone.

«Bänd on täpselt nagu suur perekond. Naermist oli rohkem kui midagi muud,» seletas Mel C. «Me oleme koos midagi nii erilist läbi teinud, et isegi siis, kui me teineteist mõned kuud ei näe, on kokku saades tunne, nagu poleks üldse aega möödunud.»

Lauljanna ei välistanud ka tulevikus uue tuuri korraldamist. «Kui oleksite minult kuue kuu eest küsinud, kas Spice Girls läheb kunagi uuesti tuurile, oleksin ilmselt eitavalt vastanud. Nii et minu arvates on üsna ohtlik kindlalt «ei» või «jah» öelda. Kunagi ei tea, mida tulevik toob,» lõpetas Mel C.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles