«Talendijahis» võidutses tuletantsija Vadim

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Talendijahti» saatejuht Indrek Taalmaa
«Talendijahti» saatejuht Indrek Taalmaa Foto: Kanal 2

Seekordses Kanal 2 saates «Talendijaht» võitis kohtunike südame tuletantsija Vadim ning publikuhääletuse tulemusena pääsesid finaali Tartu tantsutüdrukud.

Talente hindasid priimabaleriin Kaie Kõrb, tippkulturist Ott Kiivikas, lauljanna Eda-Ines Etti, teatrimees Ain Mäeots ja humorist Mart Juur.

Saate avasid hulljulged akrobaatikatüdrukud Vello Vaheri tsirkusekoolist. «Minu meelest oleks võinud see torn nii julgete tüdrukute puhul kõrgem olla,» arvas Kaie. Mardile meenutas etteaste kehalise kasvatuse tundi ja kinnitas, et lapsi tuleb tunnustada. Ines pidas tüdrukuid vahvateks. Kohtunikud andsid viis poolthäält.

Järgmiseks demonstreeris uskumatut mälu Indrek, kes teab peast arvu pii tuhat esimest numbrit pärast komakohta. «Kui on kolm kuud seda harjutanud, eeldan seda, et see on õpitav. Küsimus on, kas kõigil oleks pead selleks,» arutles Ott. Ines vaatas lihtsalt ja laiutas kogu etteaste ajal käsi. Ain ei osanud üldse hinnata. Kohtunikud andsid maksimumpunktid.

Lätist pärit Vadim esitas electric boogie stiilis tantsukava «Ida ja tulelõõm». «Inimene valdab keha, hea koordinatsioon, ei karda tuld ja on musikaalne - kõik need komponendid töötasid,» rääkis Ain. Kaie pidas numbrit suurepäraseks ja efektseks. Viis poolthäält.

Spordiklubi Berimba näitas, mis on capoeira. Ainile meeldis etteaste perekondlik õhkkond. Ott pidas positiivseks, seda, et tants-võistluskunsti juures polnud vägivaldset füüsilist kontakti. Kaie ütles ainukesena «ei».

Tartust pärit Georg esitas hurmava muusikapala akustilisel kitarril. Ines kujutas seal kõrval Kaiet tantsimas ja pidas kitarrimängu väga kihvtiks. «Tõesti, esitus oli professionaalne, aga midagi võiks veel olla peale romantilise meeleolu,» arvas Mart. Otile jättis esitus pingutatud mulje. Ott ja Ines andsid poolthääle.

Järgmisena esitasid kava särasilmsed Shate tantsutüdrukud Tartust. Tüdrukud sulatasid Inese südame ning Kaie ja Mart tunnustasid tantsijate lusti ja rõõmu. Ott pidas esitust lihtsalt postiivseks. Kohtunikud andsid maksimumpunktid.

Noored pillimängijad Saaremaa Trummikorporatsioonist esitasid loo «Väikese elevandi kõndimine». «Idee on väga lahe, koosseis on väga lahe, meeldis ka, et orkestris oli selline haruldane pill nagu pesulaud,» kiitis Mart. Ain ja Ines soovitasid järgmine kord rõõmsamad näod ette võluda. Orkester teenis maksimumpunktid.

Viimasena astusid lavale Ints ja Sass, kes näitasid tantsustiili jumpstyle. «Oma sisult meenutab see tants hukkaläinud tuljakut,» ütles Mart ja soovitas poistel võimeid muul alal proovile panna. Inesele ei meeldinud see muusikastiil. Ain, Ines ja Kaie ütlesid «ei».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles