Tselluliiti lagundavad püksid?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tselluliiti sulatavad püksid?
Tselluliiti sulatavad püksid? Foto: SCANPIX

Euroopas jõuavad sel nädalal müügile püksid, mis väidetavalt lagundavad tselluliiti.

Scala Bio-Fir nime kandvad püksid soojendavad nahka, aidates tselluliidil laguneda, kirjutab The Telegraph.

27 eurot (422 krooni) maksvad püksid sisaldavad kristalle, mis nahaga kokku puutudes soojenevad. Soojad kristallid mõjutavad omakorda nahka ja selle all olevat kude.

Soojus parandab vere- ja lümfivarustust ning vähendab nahaalust rasvkude. Kehas tekkinud ülejäägid suunab maks kehast välja.

«80 – 90 protsendil naistest on tselluliit kas reitel, tuharatel või kõhul. Samas on müügil palju tselluliiti vähendavaid tooteid, kuid tundub, et need enamjaolt ei mõju,» sõnas nende sukkpükste müügile toomisega tegelev Helen Spencer.

Spencer lisas, et see toode annab just sellise tulemuse, mida naised ootavad - tselluliidi kadumise.

Ka pidavat need püksid väga vastupidavad olema.

Nimetatud toodet katsetati 50 naise peal 30 päeva jooksul. Päevas kandisd naised neid pükse kuus tundi.

Uuringut jälginud Brasiilia arsti Luis Augusto Lupato Conrado kinnitusel kaotasid naised seda toodet kandes neli viiendikku oma tselluliidist.

Tselluliit on rasvkoe ebaühtlane  ladestumine naha all, põhiliselt reie- ja tuharapiirkonda. Nahk on muhklik ja ebatasane, niinimetatud apelsininahk.

Fotot vaata siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles