Kiefer Sutherland ründas moekunstnikku

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiefer Sutherland ja ta kaaslanna Siobhan Bonnouvrier Metropolitan Museum of Art Costume Institute`i poolt korraldatud moeshowl
Kiefer Sutherland ja ta kaaslanna Siobhan Bonnouvrier Metropolitan Museum of Art Costume Institute`i poolt korraldatud moeshowl Foto: AP / Scanpix

Menunäitleja Kiefer Sutherland on jälle seadusega pahuksis.

Staar ründas New Yorgis toimunud moe

show

`l ühte moekunstnikku, kirjutab Wenn.

Politsei uurib 5. mail Metropolitasn Museum of Art Costume Institute poolt korraldatud showl toimunut, kus «24» staar läks kallale disainer Jack McColloughile.

Sutherland väidetavalt vihastas selle peale, et moekunstnik põrkus kokku näitlejanna Brooke Shieldsiga ning ei vabandanud naise ees.

Sutherland nõudis, et McCollough vabandaks Shieldsi ees. Kuna disainer keeldus seda tegemast, lõi Sutherland talle peaga näkku, vigastades ta nina.

Sutherlandil on ka varasemast korrarikkumisi. 2007. aastal oli ta alkoholijoobes rooli taga ja jäi vahele. Ta sai selle eest 48 päeva pikkuse vanglakaristuse. Praegu on ta katseajal.

Kui leitakse, et McColloughile kallaletung on katseaja rikkumine, võib ta uuesti trellide taha sattuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles