«Sopranodest» tehakse siiski film?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näitlejad James Gandolfini, Steven Van Zandt ja Tony Sirico põnevussarjast «Sopranod»
Näitlejad James Gandolfini, Steven Van Zandt ja Tony Sirico põnevussarjast «Sopranod» Foto: AP / Scanpix

Populaarsest telesarjast «Sopranod» plaanitakse teha filmiversiooni, nagu väidab sarja ühe võttepaigana kasutuses olnud striptiisiklubi omanik.

Sarja fännid ja osatäitjad on alates eelmisest aastast, mil sari lõppes, lootnud seitsmenda hooaja või täispika filmiprojekti päevavalgele ilmumist, kuid sarja looja, David Chase, on võimaliku jätkamise osas olnud äärmiselt napisõnaline, teatab WENN.

Nick D´Urso, kellelel kuulub New Jerseys asuv klubi «Satin Dolls», mis sarjas kannab nime «Bada Bing», vihjas hiljutises usutluses, et kaamerad naasevad peatselt klubisse. Mees ei avalikusta, kes talle sellest rääkis, kuid ta on maha matnud plaanid klubi renoveerimiseks, et see näeks välja samasugune, nagu viimati, kui seda telesarjas näidati.

«Ma sain siseringi vihje, et nad kavatsevad filmi teha, nii, et ma ei kavatse klubis läbi viia mingeid suuremaid muudatusi. Ma ei kavatse oma allikaid avalikustada, aga meile helistas juba inimene, kes käsikirja kallal töötab,» ütles D´Urso.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles