Bill Murray nunnast õde esineb omaloodud etendusega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bill Murray
Bill Murray Foto: Reuters / Scanpix

Näitleja Bill Murray õde kasutab näitlejageene selleks, et tuua rahvani ühe Itaalia pühaku elust tehtud uurimus, teatab contactmusic.com.


Nancy Murray, kes on Roomakatoliku kiriku nunn, astub prestiižsel Edinburghi festivalil üles oma soolokavaga, mis räägib Siennast pärit St. Catherine- nimelisest pühakust. Pühak suri küll 627 aasta eest, kuid Murray kavatseb tema mälestuse au sees hoidmiseks publiku ette tuua piiratud vahenditega esitatud teatrietenduse, mille naine ka ise kirjutas.

Kuid Nancy maailmakuulus vend Bill ei ole õe edus kuigi kindel.

«Meie peres on neli inimest, kes on üritanud meelelahutuses läbi lüüa. Viis, kui lugeda nende hulka ka mu nunnast õde, kes esineb liturgiliste tantsudega,» kirjutas Bill Murray oma raamatus «Cinderella Story: My Life in Golf».

«Siiamaani on ta ise ainuke, kes väidab, et ta on meelelahutusäris sees. Mina julgeks liturgilised tantsijad teiste meelelahutajate hulka arvata alles siis, kui mõni neist esimest korda publiku poolt ka tagasi kutsutakse.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles