Vaata ja kommi! Rain Tolgi kaasa sai maha uue muusikavideoga

Elu24.ee muusikatoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helina Risti
Helina Risti Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Rain Tolgi kaasa Helina Risti sai koos bändiga Zebra Island maha uue muusikavideoga.

Zebra Island tuli välja oma uue videoga, loole «Everything Might»

Zebra Island on  dreampoppi viljelev bänd, kes 1. aprillil tuleb välja oma debüütalbumiga «Saturnine» kuulsa Läti plaadifirma I Love You Recordsi alt.

Nende esimene video «Falling Through» loole nägi ilmavalgust täpselt aasta tagasi. Nüüd sündis nende teine video - «Everything Might».

Video režissöör ja idee autor on Janar Aronija. Noor režissöör tõi endaga ühes suure hulga Balti Filmi ja Meediakooli tudengeid, kes usinalt askeldama asusid ning enam kui kolm kuud kestnud protsessi tulemusena video valmis meisterdasid.

«Võtted ise kestsid kokku sellest kolm päeva. Eelnes pikk arutamise ja vaidlemise periood, vahepeal ilmnes tõsiasi, et raha ei ole üldse, siis et võtteplats oli maha lammutatud, peagi tulid juba jõulud ja nii ta läks. Meie jaoks on ta igatahes kauaoodatud video!» muljetab bändi solist Helina Risti.

«Vahepeal olid võtted päris ekstreemsed. Kultuurikatel, kus osa videost filmiti, oli praktiliselt ilma seinadeta ja jääkülm hoone. Mina pidin siidikleidi väel aga külmakrampe tagasi hoides hõljuma kui liblikas ja naeratama. Ka vannistseen, kus pidin surnut mängima, oli päris külm. Lõdisesin hammaste plagisedes end alati enne kaamera tööle panemist korralikult tühjaks. Päris ära surra mul ei lastud. Meeskond oli äärmiselt hoolitsev ja mässis tekikesi ikka ümber.»

Alates eilsest jookseb video ka Eesti Top7 saates. Zebra Islandit võite esinemas näha sel nädalavahetusel moeürituse FIBIT raames reedel 8. märtsil kell 17 ja laupäeval 9. märtsil kell 14:30 Viru Keskuse aatriumis.

Vaata videot! Kuidas meeldib?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles