Airport Jam toob klubikuulsused Eestisse!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Richard Durand (Airport Jam 2007)
Richard Durand (Airport Jam 2007) Foto: Airport Jam
24. ja 25. juulil toimub Haapsalus Kiltsi lennuväljal neljandat aastat klubimuusikafestival Airport Jam. Ürituse kolmel laval esineb kokku rohkem kui 60 DJ-d meilt ja mujalt. Peaesinejateks on Hollandi tech-trance kuulsus Richard Durand, Mark Sherry aka Public Domain (Shotimaa), Danielle Mondello (Itaalia), DJ Choose (Taani), Ex Da Bass ja Goldberg (Läti) ning Eesti parimad DJ-d.

Korraldaja Antti Tsugarti sõnul lähtuti välisesinejate valikul sellest, kes eelmistel aastatel on teinud parima etteaste. Üks kahekümne viiest maailma parimast DJ-st Richard Durand tuleb Eestisse oma uue sooloplaadi tutvustusturnee raames. Lisaks klubiklassiku „Operation Blade” autor Mark Sherry aka Public Domain, kes remiksis maailmakuulsaks ka Eesti produktsiooniduo Polymental loomingu. Teise õhtu peaesineja, hard dance muusikat viljeleva artisti jätab korraldaja hetkel veel saladuseks.

Selle aasta suurimateks lisaväärtusteks peab Tsugart telklaagrite ja ürituse territooriumil liikuvat heliveokit ning Airport Jam resident DJ talendiotsingut. „Noorte lootustandvate DJ-de tungivast soovist meie üritusel plaate mängida tekkiski mõte korraldada vastav võistlus - võitja saab võimaluse mängida plaate pealaval koos maailmakuulsate DJ-dega,” nentis ürituse peakorraldaja Antti Tsugart.

 „Airport Jam on viimase kolme aastaga leidnud kindla koha tantsumuusika sõprade seas. Teeme kõik endast oleneva, et traditsioon jätkuks ning stiilipuhas alternatiivmuusika jõuaks massidesse,” lisas korraldaja.

Airport Jam festival toimub Haapsalu külje all Kiltsi lennuväljal, mis teenis nõukogude ajal vene sõjaväge, olles suurimaid baase Eestis. Lennuväljal on tänini säilinud kaks täispikka lennukite maandumisrada ning üle kümne muru ja põõsastega maskeeritud betoonangaari, kus omal ajal sõjalennukeid hoiti.

Airport Jam 2009 festivali esimesed tuhat soodushinnaga piletit on müügil piletilevis ja Statoili jaamades hinnaga 250 krooni. Lisainformatsioon aadressilt: www.airportjam.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles