«Vanad torisejad» tantsisid hiphoppi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanad torisejad
Vanad torisejad Foto: Kanal 2

Täna startis Kanal 2 humoorikas tõsielusari «Vanad torisejad», kus seitse väärikas eas härrat pandi vastamisi tänapäeva nooruse veidrustega.

Esmalt said vaatajad tuttavaks saate osalistega, vanade torisejatega.

62-aastane Peeter on elu peremees ja juhtinud ärisid mitmel ajal. Ta armastab kohvikuid ja restorane.

67-aastane Henno väga palju saates ette tuleva pärast pead ei murra, ta vaatab, mis juhtub. Ta tõstab seniajani 20 kilo kangi peal.

70-aastane jahimees, kalamees ja naljamees Enn on alati seltskonda oodatud. Ta naudib klassikalist muusikat ja harmoonilist elustiili.

60-aastane Teet on 29 aastat õpetaja olnud. Tal on seljakos alati mõni pooleliolev raamat ning ta kogub marke ja münte.

81-aastane Herbet loodab elus vaid endale ja enda kuldsetele kätele. Lisaks sihib ta teivashüppe maailmameistritiitlit veteranide klassis.

63-aastane korstnapühkija Leo plaanib selle ameti juurde rohkem naisi meelitada, sest see on nii lõbus amet.

68-aastane Robert on kirju elusaatusega rahvuslane, kes hakkas taksojuhiks, kui sõbrad vedasid kasti viina peale kihla, et ta ei suuda seda.

Saate teises pooles tutvustati härradele hiphopmuusikat. Lektoriks oli DJ Möls ning ta näitas, mida teeb diskor tänapäeval.

Ta demonstreeris oma oskusi, mille peale Teet küsis, kas see ei riku plaati ja nõela. Möls kinnitas, et tänapäeval eriti mitte. Ja kui kulubki, siis niikuinii tuleb uus muusika kiiresti peale.

Peeter meenutas, et vanasti tantsiti ikka valssi ning kui paljast tissi nägid, siis minestati ära. Enn ei osanud seda muusikat kommenteeridagi ja ohkas sügavalt.

Peeter ütles, et päris mõnus oli kuulata ning talle päris meeldis. Teet teatas, et tema kuulab ikka muusikat, mis on muusika.

Herbert kaebas, et tema jaoks on linnaelu liiga närviline, ning läks hotelli puhkama.

Nüüd näitas oma oskusi tantsukool Studio One ning Hennole ei meeldinud hiphopineiu lohvakad riided. Nendega lähevat kogu jalgade ilu ja liikumine kaduma.

Teet ja Henno proovisid ka ise hiphoppi tantsida ja said päris hästi hakkama.

Teet tunnistas lõpuks, et talle see siiski peale ei lähe ja ta teeb parem sporti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles