Max Kaur: mehed, kinkige naistele vääriskive, luksusautosid ja kasukaid

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Max Kaur
Max Kaur Foto: Teet Malsroos / SL Õhtuleht

«Soovitan eesti meestele julgelt teha ootamatult kalleid kingitusi oma kallimatele ning teha naiste elu kindlasti ka huvitamaks, põnevamaks, seiklusrikkamaks, sest eesti naine on seda väärt,» õpetab poliitik Max Kaur mehi vahetult enne saabuvat naistepäeva.

Kuna Max Kaur on praegu kõrvuni armunud, siis oskab ta kindlasti rahvusvahelise naistepäeva eel anda sobivat nõu ka teistele eesti meestele.



Tuntud kasiinovastane poliitik ja kauaaegne Edgar Savisaare parem käsi, praegune kõrgkooli prorektor Max Kaur (38) leidis oma armastuse sõna otseses mõttes kasiinovastastel barrikaadidel.



«Eelmisel aastal pealinnas toimunud kasiinovastaseid aktsioone ja meeleavaldusi külastas muuhulgas ka üks salapärane, ilus ja julge Diana nimeline neiu. Me saime temaga barrikaadidel tuttavaks ning armusime samal silmapilgul. Kaunitar on tõesti ka väliselt sarnane maailmas tuntud Walesi printsessi Dianaga ja ma kutsungi teda oma printsessiks,» pajatab tulihingeline kasiinode vastane.



«Mulle meeldivad julged, ilusad, seksikad, targad ja tegusad eesti naised! Vaatamata sellele, et meie vanusevahe on ligi 20 aastat, oleme väga õnnelikud.»



Noor ja andekas fotomodell Diana (20) räägib, et Max on temperamentne ja energiline mitte ainult kasiinovastastel barrikaadidel ja poliitikule tähtsatel argipäevadel, vaid ka romantilistel hetkedel.



Armastusepäeva puhul sai Diana näiteks äärmiselt väärikate üllatuste osaliseks, kuna Max külastas usinalt Tallinna juveelipoode.



«Kallimatele peaks kinkima vääriskive, luksusautosid või kasukaid, sest armastus on hindamatu ime,» kuulutab kõrvuni armunud poliitik.



Armusuhet Dianaga ei ole häirinud isegi mitte Maxi suur sõprus filmidiiva ja 20. sajandi Eesti seksikama naise tiitlikandja Eve Kiviga.



Hiljuti võis näha muuseas Maxi ja Evet mööda poode patseerimas uues moodsas Rotermanni kaubamajas. «Eve Kiviga oleme aastaid head sõbrad ja ma hindan kõrgelt seda sõprust,» tõdes selle peale Kaur.



«Kas minu ja Diana suhe kuulub kategooriasse igavene armastus esimesest silmapilgust, on loomulikult hetkel raske öelda. Eks seda näitab aeg.»



Esialgu on noortel armunud tuvikestel plaanis reis paleedelinna Peterburi, kus prorektorist peigmees kaitseb järjekordset teaduskraadi. Seejärel on neil aga kavas romantiline reis Vabaduse saarele Ameerikas.



Ilusat naistepäeva teilegi!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles