SuperNoova kutsub kõiki modelle casting'ule!

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Supernoova 2008 võitja Liisi Eesmaa kollektsioon
Supernoova 2008 võitja Liisi Eesmaa kollektsioon Foto: Indrek Galetin
Tänavu valib SuperNoova esimest korda modelle avalikul castingu'l, andes seeläbi kõigile võimaluse osaleda Eesti ühel suuremal moegalal.

SuperNoova on meodisainerite konkurss, millest võtab iga aasta osa kuni kakssada modelli. Moesündmuse peakorraldaja Helen Mahmastoli sõnas: «Korraliku ja professionaalse lavashow lahutamuks osaks head modellid, kellel on tugev lavanärv ning oskus kõndida.»

Hea modelliga on võimalik täiesti ebaatraktiivne rõivakomplekt muuta ihaldusväärseks kunstiteoseks. Seetõttu toimubki tänavuse SuperNoova finaalvõistluse modellide valimine avaliku castingu korras, andes seeläbi kõikidele finaali jõudnud disaineritele võimaluse ise modellid välja valida.

Esmakordselt SuperNoova ajaloos on modellidele kokku pandud eraldi žürii. Žürii, mis koosneb erinevate maade modelliagentuuride juhtidest valib välja suurima potensiaaliga modellid, kes saavad esinduslepingu New Yorgi, Milano, Pariisi või mõne muu moepealinna nimeka modelliagentuuriga.

Modellide valimine toimub 9. mail Stereo lounge'is.

Kõigil, kel tekkis huvi palume saata mail strateegiliste mõõtude ja jalanumbriga hiljemalt 8. maiks aadressile casting@supernoova.ee

See on võimalus kõigile modellidele, kes juba kuuluvad mõnda modelliagentuuri kui ka neile kel ei ole agentuuri, kuid soov saada modelliks. Osa võivad võtta kõik hoolimata vanusest.

SuperNoova 2009 lõppvoor toimub 27. juunil 2009 algusega 20.00 Vene Teatris Tallinnas, mil rahvusvaheline źürii valib konkursi võitja vanemas ja nooremas kategoorias.

Lisaks peaauhindadele antakse välja eriauhindu, mille väljaselgitamisel saab oma hääle anda ka publik. Sellele järgneb afterparty klubis Privé ja Stereo Lounge.

SuperNoova 2009 finaalvõistluse limiteeritud arv pileteid jõuavad eelmüüki Vene Teatri kassasse ja Piletilevi müügipunktidesse üle Eesti alates 6.maist, kell 10.00 hommikul.

Lisainformatsioon telefonidel: 6 310 580, 56 256 666

Elektronposti aadressil: supernoova@orgcom.ee

Webi aadressilt: www.supernoova.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles