Margit Jõgger: mitte kunagi ei hakka keegi tahtma paksukesi!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
22. märtsil avati juba teine Taani kultusliku moebrändi kauplus Noa Noa Foorumi keskuses.
Kohal oli ka modellisaate kohtunik Margit Jõgger
22. märtsil avati juba teine Taani kultusliku moebrändi kauplus Noa Noa Foorumi keskuses. Kohal oli ka modellisaate kohtunik Margit Jõgger Foto: NoaNoa

MJ-Models modelliagentuuri omanik Margit Jõgger tunneb potentsiaalse modelli ära juba kaugelt. Karmen Pedaru on hetkel MJ-Modelsi tuntuim ning edukaim modell, kelle tehtud tööde pagas on aukartustäratavalt pikk. Buduaar uuris Margitilt, kas on võimalik, et ühel hetkel tekib ka kurvikamatel modellidel võimalus moemaailma tippu jõuda.

Küsimuse peale, kas moepealinnades on tasapisi hakatud ka vormikamaid modelle nõudma, purskas Margit naerma ning ütles häälekal toonil: «Kuidas te siis aru ei saa? Mitte kunagi ei hakka keegi tahtma paksukesi. Nii kaua, kuni on maa peal elu, jäävad tippmodellid peenikeseks. Miks peaks keegi üldse tahtma modelli, kes on paksem, kui need tüdrukud, keda maailma moelavadel kõndimas näeme?»

Põhjenduseks toob Margit välja ka humoorika võrdluse: «Kas te tahaksite näha pakse baleriine tantsimas? Ei taha ju... Täpselt samamoodi ei taheta pakse modelle. See on põhimõtteline asi, mis tuleks endale pähe taguda. Kui sa ei vasta nendele kriteeriumitele, mis modellidele ette on kirjutatud, siis võid modellitööst suu puhtaks pühkida.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles