Alen Veziko: lahkuminek õpetas, et tõmblemisel pole mõtet

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alen Veziko
Alen Veziko Foto: Külli Rummel / TV3

«Aeg on kõige parem ravim,» lausub Alen Veziko, et on lõpuks üle saanud lahkuminekust naisega, kellega jagas ühist elu üle 13 aasta - tõsine kriis õpetas mehe karussellina keerlevast elust aega maha võtma.

Alen Veziko (33) pikaajaline suhe leidis lõpu möödunud sügisel - ka lembelauliku fännid mäletavad, et Alen võttis siis ette jalgrattamatka mööda sügisest Eestit ja täiesti üksi, kirjutab Õhtuleht.

«Jalgrattasõit on üks asi, kuid just see andis mulle võimaluse aeg maha võtta ja mõelda elu üle järele - mõelda, kas sellel tõmblemisel on üldse mõtet,» nendib mees.

Suhte purunemises on ta peasüüdlaseks nimetanud ennast. «Mu elu on olnud kui karussell - kõik need kontserdid ja veel plaat, mis ilmus - kõik see sai saatuslikuks mu 13 aasta pikkusele kooselule,» kõneles ta sügisel Kanal 2 uudistesarjale «Reporter».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles