No-Big-Silence avalikustas uue trummari nime

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
No-Big-Silence'i uus trummar Rainer Mere
No-Big-Silence'i uus trummar Rainer Mere Foto: Erakogu

Juba üle kümne aasta edukalt tegutsenud Eesti industriaalmetali bänd No-Big-Silence paljastas loetud tunnid tagasi oma uue trummari nime.

Õnnelikuks väljavalituks, kes eelmise aastanumbri lõpul ansambli ridadest lahkunud Kristo Rajasaare käest trummipulgad üle võtab, on Rainer Mere (21).

 

Rainer, kes alustas löökriistade õppimist muusikakoolis juba 9-aastaselt, sattus bändindusse aastal 1999 - tema esimeseks rühmituseks oli ska-punki viljelev Müstika.


Oma esimese ja vaat et kõige suurema mõjutajana mainib Rainer Queeni. «Mäletan, et mulle kingiti ’92. aasta jõuludeks Queeni kassett. Nende muusika oli võimas ja otsustasin, et tahan ka ise tulevikus tõsisemalt just muusikaga tegelema hakata.»


«Feeling on muidugi super!» kommenteeris Rainer vastuvõttu No-Big-Silence’i ridadesse. «Kuna NBS on punt, mida olen aastaid kuulanud ja mille tegevuse vastu suurt huvi tundnud, siis pulbitsevad minus väga positiivsed emotsioonid. Tore, et saan hakata koostööd tegema professionaalsete muusikutega,» rääkis Rainer.


«Meie trummariks soovijaid oli üllatavalt palju!» võtab kitarrist ja klahvpillimängija Kristo Kotkas asja kokku. «Meeldiva üllatusena reageeris üleskutsele 19 trummarit, kellest reaalselt proovi jõudsid 12. Rainer oli see mees, kes kohe uksest sisse tulles tekitas tunde «that’s the guy!» ja tema mänguoskus vaid süvendas seda veendumust.»


NBS’i uut trummarit saab näha-kuulda nö. trummaritutvustuskontserdil 9. mail klubis Rock Café.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles