Eddie Van Halen eitas suitsetamise ja suuvähi vahelist seost

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eddie Van Halen
Eddie Van Halen Foto: AP / Scanpix

Rokkar Eddie Van Halen keeldus tunnistamast, et suitsetamine võis põhjustada minevikus tema suhu vähkkasvaja tekkimise, nagu väidab mehe eksabikaasa Valerie Bertinelli.

Näitlejatari väitel süüdistas 2002. aastal vähkkasvaja võitnud rokkar suitsetamise asemel kasvaja tekkimises hoopis metallist kitarrimediaatori suus hoidmist aastate vältel, teatab WENN.

 «Kutil on suuvähk, tema keelest lõigatakse tükk ära ja ta kinnitab endiselt, et sigarettidel pole sellega midagi pistmist. Te oleks pidanud nägema ka tema versiooni ravist. Nad istusid meie hotellitoas juues ja suitsedes. Aga samas pole vähk veel tagasi tulnud, nii, et kes olen mina, et midagi öelda,» sõnas Valerie Bertinelli, kes lisas, et ta eksabikaasa on hea mees, kuid peaks oma tervise- ja muude probleemidega silmitsi seisma.

«Tal on probleeme, millega ta peab tegelema ja ma loodan, et ta ka teeb seda. Keegi teine peale tema enda ei saa teda sellest välja tuua, kust ta praegu on.»


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles