Matthew Fox: «Teadmata kadunud» jääb minu viimaseks telesarjaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Matthew Fox
Matthew Fox Foto: AFP / Scanpix

Põnevussarja «Teadmata kadunud» staar Matthew Fox plaanib koos sarja lõppemisega 2010. aastal ka oma telekarjäärile joone alla tõmmata. 


41-aastane Fox on õnnelik, et J.J. Abramsi poolt loodud sari on tohutu menu osaliseks saanud, kui tunnistas hiljutises usutluses, et osalemine antud projektis on sundinud teda loobuma mitmetest tulutoovatest filmiprojektidest, vahendab WENN.

Matthew Fox, kes sai kuulsaks 1990. aastate noortesaatega «Party Of Fice», lubas, et ei naase enam kunagi teleekraanile, kui «Teadmata kadunud» pärast kuuendat hooaega lõpetab.

«Ma saan praegu palju ägedaid pakkumisi ja tihtipeale ei saa ma neid vastu võtta, sest mul on kohustused sarja ees. Ma olen vägagi teadlik, et sarja edu on peamine põhjus, miks mulle neid pakkumisi tehakse ja seega on «Teadmata kadunud» ka minu hetke prioriteediks,» ütles Fox.

«Aga ma ei kavatse pärast selle lõppemist enam televisioonis töötada. Selline pühendumuse tase ühele tegelaskujule on miski, mida ma ei kavatse uuesti teha.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles