Angelina Jolie lõi kampa vendade Coenitega

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Angelina Jolie
Angelina Jolie Foto: SCANPIX

Kas varsti saab näha filmi, mille pealkiri on näiteks «In the Land of Blood Simple?»

Hollywoodis staar Angelina Jolie asus koostööd tegema kuulsate režissööride ja stsenaristide, vendade Joel ja Ethan Coeniga, edastab Hollywood Reporter.

Vennad sai filmi «No Country for Old Men» eest 2008. aastal Oscari. Vennad Coenid kirjutavad kirjanik Laura Hillenbrandi raamatu «Unbroken: A Workld War II Story of Survival, Resilence and Redemption» põhjal stsenaariumit. Tegemist on Teise maailmasõja kangelase Louis Zamperini biograafiaga.

Jolie oleks uue filmi režissöör.

Lugu räägib endise olümpiasportlase ja USA õhujõudude piloodi, kes kukkus 1943. aastal oma lennukiga Vaikse ookeani kohal alla, traagilisest saatusest.

Ta sattus jaapanlaste kätte vangi ning oli vangistuses kuni sõja lõpuni.

«Lugesin Laura Hillenbrandi suurepärast raamatut ja mind liigutas Louie Zamperini kangelaslik lugu. Mul tekkis kohe mõte, et sellest saaks hea filmi. Louie on tõeline kangelane, kes samas jäi ka rasketes oludes inimlikuks. Minu jaoks on suur au, kui ma saan seda lugu jagada,» lausus Jolie.

«Unbroken» oleks Jolie teine film režissöörina. Esimene oli «In the Land of Blood and Honey», mis rääkis Balkani sõjas puhkenud armastusest. See linateos sai parima võõrkeelse filmi Kuldgloobuse.

Asjatundjate sõnul on vennad Coenid just need, keda Jolie vajab, et ta uus film oleks edukas.

Vennad on saanud 14 Oscari nominatsiooni ning võitnud Oscari neljal korral.

nende filmograafiasse kuuluvad veel linateosed «Fargo», «The Big Lebowski», «O Brother, Where Are Thou?», «True Grit», «Blood Simple» ja «Barton Fink».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles