Lapsed jooksevad heategevuse nimel

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmise aasta heategevusjooks Pärnus Vallikääru aasal.
Eelmise aasta heategevusjooks Pärnus Vallikääru aasal. Foto: Urmas Luik

Ligi 7500 last ja noort kogunevad ülehomme 18 paigas üle Eesti suurele heategevuslikule teatejooksule, et joosta õnnetuses liikumisvõime kaotanud laste toetuseks, Pärnus saab jooks alguse kell 14 kesklinnast.


Eesti suurima noorte spordi- ja heategevusürituse tulud lähevad Haapsalu neuroloogilise rehabilitatsioonikeskuse ainulaadse ratastooli-mängupargi rajamise toetuseks.



7. mail toimuvas jooksus osalevad 10-16aastased lapsed ja jooks peetakse viies vanusegrupis 5., 6., 7., 8. ja 9. klassi noortele. Iga kool võis kirja panna piiramatul arvul võistkondi. Võistkonnas on kaheksa liiget, iga laps läbib 200 meetri pikkuse distantsi. Võitjaid välja ei selgitata, oluline on osavõtt.



Teatejooksu peakorraldaja on võistluste korraldamise ja sportlaste esindamisega tegelev MTÜ Tallinnmeeting koostöös kuningliku Norra saatkonna ja Norra kergejõustikuliiduga. Teatejooksu patroon on Norra suursaadik Stein Vegard Hagen ning suurtoetajad Kultuuriministeerium, Tallinna Sadam ja DnB NORD Pank.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles