Ülekaaluline naine jäi vanni kinni

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülekaaluline naine jäi vanni kinni
Ülekaaluline naine jäi vanni kinni Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Suurbritannias Durhami maakonnas Tantobies jäi üks ülekaaluline naine vanni kinni ja vajas sealt välja saamiseks tuletõrjujate abi.

140 kilogrammi kaaluv naine oli vannis kinni viis tundi, enne kui ta sealt lõpuks välja pääses, edastab The Telegraph.

49-aastane Rosemarie Batey lubas pärast õnnelikku pääsemist, et hakkab tervislikult toituma ja sportima, et kaalu langetada.

Batey vajas pärast pääsemist esmaabi ning ta toimetati haiglasse.

Naise sõnul meeldib talle hilisõhtutel vanni võtta. Kuid sel korral ei pidanud vann enam tema kehakaalule vastu ning hakkas pragunema. Ta jäi jalgupidi pragudesse kinni.

Batey 23-aastane poeg Stuart oli juba magamas ega kuulnud ema appihüüdmist. Poeg avastas alles hommikul, mis emaga juhtunud on ja helistas päästeteenistusse.

Tuletõrjujad kasutasid vanni lõhkumiseks ja naise päästmiseks erivarustust, kaasa arvatud ka elektrisaagi.  

«Me ei olnud siiani saanud abipalvet, et keegi on  vanni kinni jäänud. Tuletõrjujad tegutsesid väga diskreetselt ja ettevaatlikult. Nad mõistsid, et päästetav tundis häbi, et teda kattis ainult läbipaistev vannikardin,» sõnas Durhami maakonna päästeameti esindaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles