Vello Orumets, “Igatsus on armastus”

Urmas Hännile
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vello Orumets “Igatsus on armastus”.
Vello Orumets “Igatsus on armastus”. Foto: Plaadi esikaas

Viimastel aastatel suurtest lavadest eemale hoidnud Vello Orumetsa äraolek sai otsa. Kõigepealt näitas kunagine menulaulja ennast ja oma aastatest närtsitamata sädelevat lauluoskust Eesti Televisioonis saates „Täna õhtul Vello Orumets", nüüd on müügile jõudnud tuleval aastal poole sajandi pikkust lavastaaži tähistava artisti uus heliplaat „Armastus on igatsus".

Aastakümnete taha jäävaid Orumetsa hitte plaadil pole, küll peaks helikandja panema särama šlaagrisõprade silma: enamiku CD-le saanud laulude autor on saksa helilooja ja produtsent David Brandes, kes on teinud edulist koostööd selliste maailmanimedega nagu E-Rotic, Bad Boys Blue, Chris Norman, Indiggo, ent samuti meie oma Vanilla Ninjaga.

„Vellole on jumala poolt antud laulja kõige kallim varandus - erakordne tämber," ütles mainit telesaates dirigent Peeter Saul, samuti üks Eesti kergemuusika elavaid legende. „Ning veel, erinevalt paljudest teistest lõõritajatest - kui tema laulab, siis tema tõesti näeb seda, millest laulab."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles