Sofia Rubina: minu laps armastusest puudust tundma ei pea

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sofia Rubina kontsert Tallinna Merepäevadel.
Sofia Rubina kontsert Tallinna Merepäevadel. Foto: Jelena Rudi

Eesti džässikuninganna Sofia Rubina-Hunter (27) rääkis Buduaarile emaks olemise võludest ning oma ootustest ja lootustest seoses tütre Naimaga

Eelmise aasta oktoobrikuus sündis ühe Eesti andekaima džässlaulja Sofia Rubina-Hunteri perre tütar Naima. Esimene laps oli igati oodatud ning traditsioonilist peremudelit austavad noored otsustasid enne lapse sündi abielluda.

Sofia kohtus oma praeguse muusikust elukaaslase, Jason Hunteriga, Berklee´s õppides ning pulmad peeti USA-s eelmise aasta mais. Lauljanna tunnistab, et emaks olemine on teda palju õpetanud. «Mulle meeldib olla ema ja ma lausa tunnen, kui palju uutsorti julgust on see minusse süstinud.»

Kuigi viimasel ajal on naistele pahaks pandud, et sünnitamisega kiputakse liialt hilja peale jääma ning karjäär on esikohale tõstetud, arvab kaunis Sofia, et iga naine peaks korra elus sünnitama ning ikkagi alles siis, kui ta selleks ise valmis on.

Eeskätt soovib ta, et tütar oleks terve ja õnnelik. «Üritan talle pakkuda kõike, mis on minu võimuses ja muidugi kõige rohkem armastust,» õhkab lauljanna. «Kui laps tunneb perekonnas armastust, siis tuleb tal kõik välja, millega iganes ta ka ei tegeleks. See kingib kindlustunde,» lausub särasilmne Sofia.

Muusikute perre sündinud väike Naima on juba New Yorgi legendaarse džässklubi Blue Note´i lavalaudadel käinud. Muidugi küll ema kõhus olles, kuid kes teab, ehk leiab kord ka Naima ennast muusika kütkeist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles