Rinnad päästsid jaapanlanna vanglast

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Serena Kozakura
Serena Kozakura Foto: AFP / Scanpix

Bikiinimodelli ja telestaarina tuntud Jaapani näitlejanna Serena Kozakura pääses vanglast tänu oma suurtele rindadele.

Tokyo kõrgema astme kohus leidis, et oma rindade tõttu ei saanud naine toime panna kuritegu, milles teda süüdistati, kirjutab mainichi.jp.

 

Kozakurat süüdistati oma endise elukaaslase korteriukse sisse augu tegemises ja sellest august korterisse sisenemises. Süüdistaja kinnitusel viskas mees naise välja, kuid naine tuli tagasi, lõhkudes ukse.

 

Alama astme kohus oli naise kahju tekitamises süüdi mõistnud ning talle 14 kuu pikkuse vanglakaristuse määranud.

 

Kui aga Kozakura juhtumit käsitles kõrgema astme kohus, lasi kohtunik juhtumi sündmuspaiga ja tegevuse rekonstrueerida.

 

Kozakura advokaat selgitas, et puidust ukse sisse tehtud auk oli 72 sentimeetrit kõrge ja 22 sentimeetrit lai. Kozakura rinnaümbermõõt aga on 101 sentimeetrit ja ta rinnad ulatuvad rinnakust 29 sentimeetri kaugusele.

 

Kohus leidis neid aspekte arvesse võttes, et Kozakural oleks olnud äärmiselt raske, tegelikult aga võimatu ukse sisse tehtud august tagasi korterisse minna, nagu teda süüdistanud mees ja üks tunnistaja väitsid.

 

Kozakura kinnitusle tegi mees ise ukse sisse augu.

 

Ukselõhkumise süüdistuse juures tekitas kahtlust ka see, et Kozakura riietelt ja kingadelt ei leitud mitte ühtegi tõendit ukse lõhkumise kohta.

Näitlejanna Serena Kozakura sõnul on tal kohtu otsuse üle hea meel.

 «Kaotasin kohtuprotsessi tõttu küll oma töö, kuid õiglus seati lõpuks jalule. Kui varasemal ajal muretsesin oma kehakaalu ja suurte rindade pärast, siis nüüd olen nende üle õnnelik. Rinnad võitsid kohtus,» lausus naine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles