«Tuulepealne maa» tuulutab laia maailma

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leppneeme külas sadama lähedal toimusid nädalavahetusel ETV teleseriaali «Tuulepealne maa» võtted, kus etendati eestlastest soomepoiste jõudmist Soome randa.
Leppneeme külas sadama lähedal toimusid nädalavahetusel ETV teleseriaali «Tuulepealne maa» võtted, kus etendati eestlastest soomepoiste jõudmist Soome randa. Foto: Küllike Rooväli

Vaabriigi aastapäeval ETVs esilinastuva menuki «Tuulepealne maa» värsket episoodi «Ei ole sõda noortele meestele» saab välisministeeriumi vahendusel vaadata ka üle maailma.

«Meil on väga hea meel, et välisesindustel on võimalus filmi näidata vabariigi aastapäeva tähistavatel üritustel oma asukohariikides,» tõdeb välisministeeriumi pressiesindaja Minna-liina Lind ajakirjale Kroonika.

Nimelt on välisesindustel sealsete (välis)eestlaste, aga miks mitte ka teiste huviliste rõõmuks võimalus film vaatamiseks alla laadida Eesti välisministeeriumi serverist.

«Ei ole sõda noortele meestele» keskendub 1943. aasta sõjasündmustele, mille käigus kolm noorsandi lähevad soomepoisteks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles