Maailma seksikaimaks naiseks sai Ksenija Balta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ksenija Balta Tallinna lennujaamas.
Ksenija Balta Tallinna lennujaamas. Foto: Toomas Huik.

Meesteajakirja FHM Eesti lugejad valisid 2009. aasta kõige seksikamaks naiseks kergejõustiklase ja Euroopa meistri Ksenija Balta.

Ksenija Balta võitis esikoha miss Laura Kõrgemäe, näitleja Megan Foxi ja eelmise aasta võitja, laulja Lenna Kuurmaa ees.

Ksenija ise suhtus oma seksikaimaks valimisse rõõmsalt ent rahulikult, sest kui keegi oskab võita, siis just tema.

2009 on olnud suuresti just 23-aastase Ksenija Balta aasta. Talvisel Kuldliiga finaaletapil uuendas ta 1986.  aastast kehtinud kaugushüppe Eesti siserekordit. Märtsis parandas ta parimat saavutust veelgi ning hüppas ennast Torino sisekergejõustiku EMil tulemusega 6.87 meetrit Euroopa meistriks. 

Tänavu jaanuaris parandas ta ka oma 60-meetri tõkkejooksu tulemust ajaga 8.30.

Ühtekokku oli FHMi maailma 100 seksikaima naise valimisel hääletajaid 8100 ja seksikaimaks pakuti ligi 950 erinevat naist ning hääli said ka mõned mehed.

Möödunud aastal oli sama küsitluse võitjaks Lenna Kuurmaa, 2007. aastal Evely Ventsli, 2006. aastal Liis Lass ja 2005. aastal Eda-Ines Etti.

2004. aastast Eestis ilmuv FHM on jätkuvalt Eesti enimmüüv meesteajakiri.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles