Pärnu Ooper otsib repertuaari

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Kallastu.
Andrus Kallastu. Foto: Ants Liigus

Pärnu Ooper ootab oma repertuaari avardamiseks 15. juunini teatraalse lisaväärtusega teoste pakkumisi sopranile ja kuni kaheksakanalilisele kas eelsalvestatud või

live

-elektroonikale.

Pärnu Ooperi intendandi Andrus Kallastu teatel võivad teise koosseisus olla 1-4 akustilist instrumenti valikust flööt, viiul, tšello ja klaver.

Teos võib olla esiettekandel, kuid võib olla ka varem ette kantud. Teose kestusel ei ole piirangut.

Materjal (partituur, libreto, audiosalvestis, videosalvestis, fotod, joonised, skeemid, lavakujunduse- ja kostüümikavandid vms) tuleks saata e-postiga Pärnu Ooperi e-posti aadressil.

"Mahukamad failid palun laadida internetti ja saata e-postiga link failile," lisas Kallastu. "Lähetatava materjali mahul ei ole piirangut. On oluline, et materjal annaks teosest võimalikult täieliku ülevaate. Pärnu Ooperi repertuaari sobiva teose lavastuse ettevalmistamisel on oluline loominguline koostöö teose looja või muu teost tundva inimesega."

Teose eeldatav ettekanne toimub Kallastu teatel 2010. aasta jaanuaris Pärnu nüüdismuusika päevadel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles