Enneolematu: ameeriklanna sisenes mootorispordimaailmas naiste jaoks senitundmatule alale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Christmas Abbott tööhoos.
Christmas Abbott tööhoos. Foto: Facebook

Naised teevad mootorispordimaailmas aina enam tegusid ja masinate roolis näidatakse aina paremaid tulemusi. Nüüd on ameeriklanna Christmas Abbott vallutanud veel ühe senitundmatu ala.

Nimelt toimetab Abbott NASCARi sarja võistluste ajal boksis, kus ta tegutseb mehaanikuna. Raskete rehvide vahetamine võistluste ajal on seni olnud meeste töö, kuid ka Iraagi sõjas käinud 31-aastane Abbott näitab, et ka naised saavad sellega hakkama, kirjutab Yahoo!

Abbott sõlmis eelmisel nädalal lepingu, mille kohaselt vahetab ta Jennifer Jo Cobbi masina rehve ning lisaks tegutseb ta Daytona 500 võistlusel Clint Bowyeri boksis. Oma unistuse täitumise nimel loobus Abbott oma eelmisest kolmest töökohast ning keskendub nüüd oma uuele ametile.

«Pean tegema käed õliseks ning hakkama öösiti reisima. NASCARi fännid on tulihingelised ja tahavad näha, et kõike tehakse parimal tasemel ja seeõttu loobusin ma selle nimel oma kolmest töökohast,» teatas Abbott.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles