Aasta ansamblite eri Hollywoodis - Tenfold Rabbit & Elephants from Neptune

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti muusikaauhinnad 2013. Tenfold Rabbit.
DMITRI KOTJUH, JÄRVA TEATAJA/SCANPIX
Eesti muusikaauhinnad 2013. Tenfold Rabbit. DMITRI KOTJUH, JÄRVA TEATAJA/SCANPIX Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Sel neljapäeval, 21. veebruaril, esinevad mõlemad EMA 2013 aasta ansambliks nomineeritud bändid klubis Hollywood, üritusel A.live. Tenfold Rabbit sai nominatsioonile lisaks aasta parima indie-/alternatiivalbumi tiitli. Neid saadavad plaadimängijatel ürituse korraldajad, Karl-Erik Taukar ja Ott Ojamaa.

Ainult poolteist aastat tegutsenud Tenfold Rabbit on end lahti rabelenud ühe hiti staatusest, moondudes üpris kiirelt üheks väga hinnatud ja korralikuks bändiks Eestis.

Eelmise aasta Eesti Laulul looga "Oblivion" tuntuks saanud grupp astub samanimelisel lauluvõistlusel üles ka tänavu. Enne seda on neil plaanis anda paar kontserti, neist suurim sel neljapäeval Hollywoodis.

Teine A.live ürituse ansambel, Elephants from Neptune, lahterdub suuruselt samasse kategooriasse, olles soojendanud suvel Red Hot Chili Pepperseid Tallinna lauluväljakul.

Juba teist korda toimuv kontsertüritus A.live tõi eelmine kord publiku ette Vaiko Epliku, tema entourage -saatjaskonna Eliidi ja Frankie Animali. Juba praeguseks on paigas ka järgneva kahe ürituse line-up, ennustades üritusele menukat minekut.

Ka seekord on põhirõhk kvaliteetmuusikal, mitte niivõrd hinnal, pakkudes esimesel tunnil kõigile Facebookis üritusel osalejatele 2-eurost piletit.

Uksed avatakse kell 22.00 ja vanusepiirang on 18 eluaastat.

Tšekka ka ürituse FB link`i SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles