Jana Solomi ja Ivo Reinoki retro poeke Foxy Vintage läbis uuenduskuuri

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna vanalinnas, Pikal tänaval on avanud uksed ümberkolimise ja uuenduskuuri läbinud Foxy Vintage. Retro riideid ja aksessuaare müüv Foxy Vintage on eriline juba sellegi poolest, et uhket vintaažvalikut jagub poes nii naistele kui meestele.

Fotograafi- ja näitlejapaari Jana Solomi ja Ivo Reinoki poolt toimetatav retro pood on läbinud korraliku uuenduskuuri. Põrandale on veetud punane vaip ja lage ehivad kristall-lühtrid. Butiigilik sisutus on aga siiski veidi petlik, kuna riiete, aksessuaaride ja kingade hinnad on vägagi taskukohased. Valikuga tutvumine on aga tehtud eriti mugavaks - poeomanik Jana täidab Foxy Vintage’i Facebooki lehte professionaalsete ja kaunite fotodega kaubast, võimaldades lemmikuid broneerida otse online’is.

Foxy Vintage asub aadressil Pikk 9, 3. korrus, ning avatud kolmapäevast laupäevani 12:00-19:00. Foxy Vintage’i naabriks on sama maja 3. korrusel tegutsev vinüülipood Biit. Seega lisaks moe- ja vintaažihuvilistele on külla oodatud ka melomaanid.

Kiika pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles