Keith Richards: mulle ei meeldi inglise ansamblid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keith Richards
Keith Richards Foto: Reuters / Scanpix

Legendaarne rokkar Keith Richards keeldub kaasaegseid rockansambleid kuulamast, sest talle ei meeldi CD-plaatide helikvaliteet ega ka suurem osa uusi ansambleid.

Rolling Stonesi kitarrist kinnitas hiljutises usutluses, et ta ei hoia ennast uute bändide muusikaga kursis, sest ta vihkam kaasaegset tehnoloogiat, kuid tunnistas samas, et talle pole Briti rockmuusika eriti kunagi meeldinud, vahendab WENN.

«Ma ei kuula seda, mis hetkel muusikatööstuses toimub. Ma ütlen ausalt – mulle ei meeldi CD-plaadid. Nende heli tundub kuidagi plekine,» ütles Richards.

«Ma pole isegi kuulnud ansamblit Arctic Monkeys. Ma tean, et nad on olemas, aga ma ei ole kuulnud midagi, mis nad teinud on. Mulle ei meeldi Oasis, mulle ei meeldinud Sex Pistols. Mulle ei meeldi ükski nendest inglise rock´n´roll ansamblitest. Nad on kõik pask.»


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles