Rootsis valmistutakse printsess Estelle´i sünnipäevaks

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rootsi printsess Estelle
Rootsi printsess Estelle Foto: SCANPIX

Rootsis tähistatakse 23. veebruaril printsess Estelle´i esimest sünnipäeva.

Rootsi kuninglik perekond edastas palve, et printsessile ei saadetakse kingitusi, kuid kui keegi ikka tahab head teha, siis soovitati teha rahaline või mingi muu annetus heategevuseks, kirjutab Aftonbladet.

Rootsi õukonna esindaja sõnul on nad saanud palju kirju küsimusega, kas ja mida tohib väiksele printsessile kinkida.

«Oleme tänulikud kõigile, kes on ühendust võtnud seoses Estelle`i sünnipäeva ja kingi tegemise sooviga,» seisab kuningliku pere teates.

Kuningapere loodab, et printsessile ei saadetaks mänguasju. Samas rõhutati, et heategevusega saab palju ära teha ning mänguasjad, mida tahetakse saata printsessile, võiks mõne organisatsiooni kaudu and lastele, kel mänguasjadest puudus on.

Rootsi kuninglik perekond tegutseb aktiivselt heategevusorganisatsioonis, mis tegeleb Rootsi laste ja noorte probleemidega.

Printsess Estelle sündis 23. veebruaril 2012. aastal Stockholmis. Ta täisnimi on Estelle Silvia Ewa Mary ning ta kannab tiitlit Östergötlandi hertsoginna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles