Tuntud daamid uue tervisesalongi avamisel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinnas avatud tervisesalong Yin Yang on esimene terviklik Hiina meditsiini keskus Eestis, mis pakub massaaže, kehahooldusi, terviseteadmisi ja -tooteid. Avamisest võtsid osa paljud tuntud daamid, kes said avapeol ka veini ja sushi kõrvale kohe proovida miniprotseduure. Oma kogemustest Hiina meditsiini vallas rääkis lauljatar Maarja-Liis Ilus.

«Inimesed saavad oma enesetunde ja elukvaliteedi parandamiseks palju ära teha, kuid tihti puuduvad meil selleks vastavad teadmised. Meie sihiks on tutvustada traditsioonilise Hiina meditsiini võimalusi oma tervise eest hoolitsemiseks,» räägis tervisesalongi Yin Yang juhataja ja omanik Sirje Küttis.

Erinevalt Lääne meditsiinist lähtub Hiina ravikunst haiguste ennetamisest ja suunab ravi tervise üldisele tugevdamisele, mitte üksnes haige koha ravimisele. Juba aastatuhandeid on oma osa olnud nii akupunktuuril, ravimtaimedel kui massaažil.

Vastavatud Yin Yang pakub erinevaid Hiina massaaže ja teraapiaid, mis aitavad tasakaalustada organismi tervikuna, parandavad immuunsüsteemi ja tugevdavad organismi vastupanuvõimet, puhastavad energiakanaleid ja parandavad vereringet.

«Kui kuputeraapia ja gua sha massaaž  – mürkide väljaviimine pühvlisarvest plaadikese abil – on eestlastele ehk juba tuttavad, siis uudsena pakume ka näiteks munasarja,- rinna- ja neerumassaaži,» tutvustab Küttis.

Tervisesalongi personal läbis põhjaliku meridiaanmassaaži õppe hiinlannast koolitaja Wu Yu käe all

«Et meie töötajad on  meditsiinilise haridusega ja laialdaste teadmistega inimorganismist, oskavad nad anda nõu, kuidas tervisemuresid ennetada, ennast ise aidata ja vajadusel soovitada pöördumist klassikalise meditsiini poole,» lisab Sirje Küttis.

Massaažidest õige valiku tegemine ja kuuri pikkus sõltub igast konkreetsest indiviidist. Energiataseme hoidmiseks soovitatakse käia massaažis kord või paar kuu jooksul.

Salongis on saadaval ka tervisetooted, milles on ühendatud Hiina traditsioonilise meditsiini teooriad, iidsed looduslikud toimeained ja kõrgtehnoloogilised valmistusviisid: YOUNEED tervendavad kapslid ja nahahooldustooted, Healthy Joy korrigeeriv ja energeetiline pesu ning funktsionaalsed isekuumenevad kaela-, selja-, ja põlvesidemed.

Hiina tervisesalong Yin Yang asub Tallinnas aadressil Liivalaia 40 (Nordea Maja vastas). Salongi mööbli disainis ja valis sisearhitekt Andres Labi, pilkupüüdvate valgustite autoriks on Tarmo Luisk.

Tervisesalongi naabriks on tänavu 21. tegutsemisaastat tähistav ilu- ja stiiliteenuseid pakkuv Gersi Stiilistuudio, mille sisekujunduse autoriks on Pille Tael ning valgustite autoriks taas Tarmo Luisk.

Kodulehekülg: www.hiinatervisesalong.ee  ja www.gersi.ee

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles