Mai Playboys võrgutab lugejaid Aleksandra

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aleksandra
Aleksandra Foto: Playboy

Täna üle Eesti poelettidele jõudva Playboy mainumbri kaanel särab tõeline kalliskivi: maailma seksikamaid naisi, modell ja näitlejanna Carmen Electra. Ajakirjas pakub lisaks silmarõõmu tema kaunis fotoseeria.

Lustakas tuletõrje-teemaline fotoseeria esitleb aga mai kaunitari, Tallinna tüdrukut Aleksandrat. Ülikoolis juristiks õppiv Aleksandra loodab, et saab oma ametis kaitsta kõiki, kellele ülekohut tehtud.

Aleksandra pildiseeria on täispikalt nauditav ka Playboy veebikodus www.playboy.ee.

Mainumbri pikas intervjuus usutletakse endist tipp-politseinikku Andres Anveltit, kelle uueks väljakutseks on poliitika. Peale selle kirjutab ta oma hiljuti ilmunud menuraamatu «Punane elavhõbe» põhjal uue mängufilmi stsenaariumi.

Spordikülgede intervjuus tunnistab Eesti vingeim krossisõitja Tanel Leok, et unistab maailmameistritiitlist ning tutvustab Leokite uhket krossidünastiat.

New Yorgis elav kunstnik Martin Saar, kes tavaliselt naistest ja suhetest rääkida ei taha, tegi seekord erandi ja pajatas Playboy oktoobrikuu kaanestaar Carola Madisele üheöösuhetest, lantimisnippidest ja oma unistuste naistest.

Põnev reportaaž viib lugeja tapjate lennukile ehk jälgima, kuidas USAst lennutatakse kodumaale tagasi Mehhiko ja Salvadori kurjategijaid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles