Mandy Moore peab uue filmirolli jaoks kaalust alla võtma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mandy Moore
Mandy Moore Foto: Reuters / Scanpix

Näitlejatar Mandy Moore sattus hiljuti piinlikku olukorda, kui filmikompanii bossid teatasid neiule, et ta on oma rolli jaoks liiga paks, vahendab contactmusic.com.


23-aastane Moore oli ülimalt rahul, et saab uues komöödias «Licence To Wed» mängida koos Robin Williamsiga, kuid juubeldamisest sai peagi meeleheide, kui talle teatati, et esmalt tuleks tal märgatavalt saleneda.

Hoolimata neiu enda tõekspidamistest otsustas ta nõudmised täita, kuid samas loodab neiu, et ka Hollywoodis aktsepteeritakse peatselt ka veidi volüümikama kehaga inimesi.

«Mul oli surmahirm. Ma olen see, kes ma olen ja ma suhtun ka kõigisse teistesse samamoodi,» ütles Moore.

«Kui ma filmitööstuses alustasin, olin ma 14 ja nagu piitsavars. Aga paari viimase aastaga olen ma kasvanud. Enamjaolt olen ma oma välimusega üsna rahul. Ma tean, et ma olen Hollywoodi tüüpilisest iluideaalist üsna erinev. Kui päris aus olla, siis ma ei usu, et see on ka saavutatav ja mul on hea meel, et ma esindan midagi teistsugust.»


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles