The Game alustas vanglakaristuse kandmist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jayceon Taylor ehk The Game
Jayceon Taylor ehk The Game Foto: AP / Scanpix

Räppar The Game andis end pühapäeva õhtul Los Angelese politseile üles ning alustas 60 päeva pikkuse vanglakaristuse kandmist, mis määrati talle illegaalse relva omamise eest.

Muusikule, õige nimega Jaceon Taylor, mõisteti karistus eelmisel kuul, pärast seda, kui ta end kuritegudes süüdi tunnistas, vahendab WENN.

Mees süüdistati mitmes kuriteoepisoodis – ähvardamises ning tulirelva omamises koolitsoonis keset eelmisel aastal aset leidnud korvpallimängu ajal toimunud kaklust. Lihtmenetluskokkuleppe tulemusena otsustas kohus kahest süüdistusest loobuda.

The Game asus karistust kandma vaid paar minutit enne 3. märtsi südaööd, mis oli karistusaja alustamiseks viimane aeg. Mees viibib nüüdsest 60 päeva Californias asuvas Twin Towers Correctional Facility – nimelises vanglas ning lisaks mõisteti talle 3 aasta pikkune katseaeg ja ta peab tegema 150 tundi ühiskondlikult kasulikku tööd.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles