Tenfold Rabbiti solist: hirm oli suur!

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Muusikaauhindade gala 2013 NOKIA KONTSERDIMAJAS
Eesti Muusikaauhindade gala 2013 NOKIA KONTSERDIMAJAS Foto: Jelena Rudi/Viktor Burkivski

"Kuna ma olin esimene katseisik selles trikis, siis ma küll välja ei näidanud, aga hirm oli suur. Oled pea alaspidi, mingit pehmendust põrandal ei ole, akordion käes, nii et käsi kukkudes ette panna ei saa. Ma mõtlesin need stsenaariumid läbi küll, et kui ma peaks kukkuma, siis peaks õla ette keerama, et päris kaela või pea peale ei kukuks," pajatas Andres Kõpper pea alaspidi diivanil istumisest Õhtulehele. 

"Sisendasin endale, et küll nad teavad, mida nad teevad, et ega nad ei riskiks ka sellega, milles nad ise kindlad poleks," jutustab laulja, kuidas ta suure hirmuga toime tuli.

Neljapäevaõhtusel Eesti muusikaauhindade jagamise šõul võis televaataja näha aasta alternatiiv/indie-albumi tiitli pälvinud Tenfold Rabbiti solisti istumas õhus hõljuval diivanil.

Esialgu oli diivan suure punase kuubiku peal, kuid siis ilmusid kohale lavapoisid, kes kuubiku diivani alt ära veeretasid ning laulja koos diivani ja akordioniga õhku rippuma jätsid.

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles