Bedwettersi debüütalbum jõudis müügile

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bedwetters "Meet the f#cking Bedwetters".
Bedwetters "Meet the f#cking Bedwetters". Foto: Plaadi esikaas

Täna õhtul esitleb Pärnust välja kasvanud poprokkbänd Bedwetters Tallinna rokiklubis Tapper oma esimest kaua tehtud debüütalbumit "Meet the f#cking Bedwetters".

Rootsi muusikaprodutsendi Petter Lantzi juhendamisel mullu detsembris salvestatud elektrooniline rokkalbum on täpselt selline, nagu Bedwetters ongi: nooruslikult uljas, kuid samal ajal profilt ja rahvusvahelise tasemega tehtud.

Moodsalt madalaks häälestatud ja tempodega mängivat rifipunki ja electro-piiksatusi põimiv plaat on igati moodsa kõlaga.

Eriti on meedias esile tõstetud Lantzi venda Davidit, kes mängis plaadi jaoks sisse kogu elektroonika.

Nagu poisid ise on rääkinud, on lugude põhipilt siiski nende enda oma. Samuti kirjutasid Pärnust pärit rokkarid kõik lood ja sõnad ise.

"Ma loodan siiralt, et see plaat meeldib Eesti rahvale, sest kodupublik on ikkagi oma rahvas, kelle keskel elame ja kelle austus on meile tähtis," on rääkinud kitarrist Mihkel Mõttus. "Samal ajal loodan, et see plaat avab meie jaoks mõne ukse, mis viib meid lähemale Skandinaavia muusikaturule."

Bedwetters kerkis staari seisusesse 2007. aastal, kui noormehed võitsid Saksamaal Münchenis toimunund MTV Euroopa auhinnagalalkontserdil esimest korda jagatud New Sounds Of Europe'i auhinnakategoorias.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles