«Talendijahi» žüriid võlus fantastiline trummar

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Talendijaht
Talendijaht Foto: Kanal 2

Seekordses Kanal 2 saates «Talendijaht» võitis žürii poolehoiu trummar Harri ja televaatajate abiga sai finaali geograafiat tundev väike Mattis.

Talente hindasid priimabaleriin Kaie Kõrb, tippkulturist Ott Kiivikas, lauljanna Eda-Ines Etti, teatrimees Ain Mäeots ning ajakirjanik ja ärapanija Mart Juur.

Algatuseks näitas Eesti taekwon-do koondis oskusi. «Meeldis, et etteaste kasvas ja et tütarlaps oli peaosas,» ütles Ines. Kaie pidas etteastet väikeseks imiteerimiseks. Kaie ja Ain ütlesid «ei».

4-aastasel Mattisel on huvi lippude vastu, ta teab peast üle saja lipu koos nende asukohaga kaardil. Mardi meelest mängis Mattis mängu, kuid Ines arvas, et iga laps sellega ikka hakkama ei saa. Mart ütles puhtpedagoogilisel eesmärgil «ei».

Järgmisena sai näha spetsiaalselt «Talendijahiks» kirjutatud trummisoolot. «Väga kõva trummar on,» tunnustas Mart, kes pidas noormehe potentsiaali heaks. «Näha oli, et mängib trumme ikka täie hingega, mulle väga meeldis tema etteaste,» sõnas Ines. Kohtunikud andsid maksimumpunktid.

Punkrokimehed Madis ja Aare esitasid popurrii. «Soovitan seda ansamblit tšekata Jaagup Kreemil,» naeris Mart. Ainile meeldib selline huumor, millest ei saa täpselt aru, kas see on tahtlik või tahtmatu. Kaie, Ott ja Ain andsid vastuhääle.

Saaremaalt pärit tantsutrupp Semiir esitas hiphoptantsukava. «Minu meelest väga hea esitus, kergelt ja sünkrooni tantsitud,» kiitis Kaie. Otile meeldis ka see number ja Inese arvates nägi see väga hea välja. Viis poolthäält.

Ivar jagas žüriile kätte laululehed ja esitas ühemeheorkestril «Talendijahi jenka». Ainil soovitas vältida pealetükkivust, et «teeme nüüd kõik koos». Ines oleks tahtnud etteastes natuke rohkem vürtsi näha. Ines ja Ain andsid vastuhääle.

Tallinnast pärit Kaili demonstreeris vabakäemaalingut aerograafiga. «Väga efektne,» märkis Kaie. Ainile meeldis väga, mida see tütarlaps tegi. Ott tunnistas, et tema ootus oli natuke suurem. Žürii andis maksimumpunktid.

Antoni etteaste ühendas performance'i ja robottantsu. «Hästi tore on vaadata, kuidas noormees valdab oma keha nii, nagu ta seda tahab,» ütles Kaie. Ott arvas, et Antoni kostüüm segas natuke tantsimist. Mart, Ain ja Ott ütlesid «ei».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles