Pistoriuse endise kallima ema: Oscar käis tulirelvadega hoolimatult ümber

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oscar Pistorius (keskel)
Oscar Pistorius (keskel) Foto: SCANPIX

Lõuna-Aafrika Vabariigi paraolümpialasest jooksukuulsuse Oscar Pistoriuse endise kallima ema sõnul käib jooksja tulirelvadega hooletult ümber ning ta on impulsiivne.

Jooksja kunagise kallima Samantha Taylori ema Trish Taylor sõnas, et ta on oma tütre elusolemise ja Pistoriuse haardest pääsemise üle õnnelik, kirjutab news.com.au.

«Olen õnnelik, et Sammy elu on nüüd turvaline. Tema ja selle mehe suhte ajal oli paar momenti, mille tõttu mu tütar oleks võinud elu kaotada. Minu kaastunne perele, kes tütre kaotas,» kirjutas Trish Taylor Facebookis.

Oscar Pistoriusele esitati mõrvasüüdistus oma kallima Reeva Steenkampi tapmises. Väidetavalt lasi jooksja naise 14. veebruaril, sõbrapäeval kogemata maha, pidades teda murdvargaks.

Pistoriusest ja Steenkampist sai paar üsna pea pärast seda, kui mees Taylorist lahku läks.

«Oscarile meeldis naisi võrgutada. Reeva ei olnud tal ainus,» lausus Samantha Taylor.

Trish Taylori sõnul oskas Pistorius endast väga head muljet jätta, kuid ta tegelik iseloom oli midagi muud.

Oscar Pistorius oli oma kodumaal kangelane, kuna ta sai esimese puudega atleedina maailmas õiguse osaleda tavaolümpiamängudel.

Ta osales 2012. aasta Londoni olümpial nii tervete kui puudega sportlaste võistlustel.

Pistorius saatis Twitteris innustavaid sõnumeid. Tal olid sponsorlepingud firmadega Nike, Oakley ja Ossur, mis toodavad süsinikkiust kunstjalgu jooksmiseks.

Pistoriuselt amputeeriti jalad altpoolt põlvi, kui ta oli 11-kuune.

Pistorius on oma varasemates intervjuudes tunnistanud, et magab püstol padja all ning at magamistoas on ka pesapalli- ja kriketikurikas ning automaatrelv.

Jooksja elukohta, Pretoriat peetakse Lõuna-Aafrika Vabariigi üheks vägivaldseimaks linnaks. Seal tapetakse aastas umbes 20 000 inimest.

Teada on, et jooksja elab väga turvatud alal ning tal ei oleks seal relvi vaja olnud.

Kinnitamata andmetel on Pistoriusel olnud suhted ka venelannast supermodelli Anastassia Khorissovaga ning Vicky Milesiga, kes oli ta keskkooliaegne kallim ning kellega ta suhtleb seni.

Lisaks on ta elust läbi käinud veel kolm naist - Jenna Edkins, Melissa Rom ja Chanelle du Plessis.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles