Hugh Jackman: mu naine on minu homoks tembeldamise tõttu solvunud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hugh Jackman ja ta naine Deborra-Lee Furness
Hugh Jackman ja ta naine Deborra-Lee Furness Foto: SCANPIX

Austraalia päritolu Hollywoodi staari Hugh Jackmani sõnul on tema kohta hakanud levima juhtud, et tegelikult on ta homo.

44-aastane staar sõnas intervjuus, et need ta naine Deborra-Lee Furness on nende homojuttude tõttu solvunud ja neist väsinud, edastab news.com.au.

«Mu naine on selliste juttude peale lausa vihane, sest selliseid jutte levib aina enam,» sõnas Jackman.

Ta lisas, et elu koos Deborraga on kümme korda parem kui varsemal ajal üksinda ning neil on seni väga kuum suhe.

«Ta on ilus. Samas aga väga lõbus ja energiline. Ta on ka väga enesekindel. Ma armusin temasse esimesest pilgust,» selgitas Jackman.

Ta lisas, et ta naine on mitmes mõttes tema vastand.

Hoolimata kenast välimusest ei ole Jackman ta sõprade kinnitusel kunagi oma naisele truudust murdnud ning ta ei ole ka homo.

«Alates sellest ajast, mil ta Hollywoodis tegutsema hakkas, on Deborra temaga alati kaasas. Ta on olnud temaga viie filmi võtetel. Mitte kunagi ei ole Hugh teisi naisi vaadanud,» lausus režissöör Lauren Shuler Donner.

2011. aastal sõnas Jackmani naine intervjuus, et ta naerab ta mehe kohta levitatavate homojuttude peale.

«Hugh ja mina ei pööra sellistele juttudele just palju tähelepanu. Meil on nende kuulujuttide levitajate pärast kahju,» nentis naine siis.

Hugh Jackmanil ja ta naisel on kaks adopteeritud last.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles