Gerli ja Martini kehakeemia tekkis esimesel kohtumisel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerli Padar ja Martin Parmas
Gerli Padar ja Martin Parmas Foto: Arno Saar / Õhtuleht

See, et Martin Parmasest ja Gerli Padarist saab paar, oli kui saatuse poolt määratud - nad kohtusid Kanal 2 tantsusaates «Tantsud tähtedega» 2006. aastal. Mõlemad tunnistavad, et nende puhul polnud juttugi esmalt tekkinud õpilase-õpetaja suhtest ja sellele järgnenud sõprusest.

Tants on väga intiimne tegevus ja muutub üha intiimsemaks, kui ühel hetkel tajud, et sinu ja partneri kehakeemia on nii tugev, et läidab südames leegi, kirjutab ajakiri Naised.

«Kui tuletada meelde seda aega, kui hakkasime tantsima, siis alguses sai palju nalja, seejärel läks tugevaks töötegemiseks, aga seda võib öelda küll, et sädemeid lendas esimesest hetkest, kui hakkasime koos tantsima - meie suhe on tuli ja vesi - kokku annab see parimad lahendused,» tähendab Martin.

Nüüdseks on seitse aastat armastuse kinnituseks ehtimas Gerli sõrme Itaalia-Belgia päritolu kalliskiviga kullast kihlasõrmus, aga Martini arvates oleks Gerli õnnelik olnud ka lihtsa Kinder Suprise'i üllatusmuna seest leitud plastmassehte üle, sest Gerlile ei lähe korda mitte asjad, vaid tunded.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles