Kultuuritehas esitleb: mõttetalgud 1. mail!

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Minu Eesti mõttetalgud
Minu Eesti mõttetalgud Foto: Repro
Homme, 1. mail toimuvad üle Eesti suured mõttetalgud. Tuletame sulle meelde, et oled väga oodatud kaasa lööma ka Polymeri mõttekojas.

Valisime enda kotta teemad, mis on olulised just ühe sõltumatu kultuurikeskuse seisukohast. Kindlasti ei ole arutelu all ainult Polymeriga seotud küsimused, vaid läheneme asjale üldistavamalt.

Homme tuleb Kultuuritehase mõttetalgule hulk inimesi, kes mõtlevad sarnases suunas. See on võimalus leida enda ideedele mõttekaaslasi.

Meie oleme sõltumatu kultuuri teemadel arutlenud juba viis aastat. Mõnda asja aga ei mõtle üksi välja. Tule palun seekord ka sina ja ütle oma arvamus, paku oma lahendusi ja mõtle kaasa järgmistel teemadel:

+ Ühistegevus ja koostöö
+ Loovus, avatus ja uuendusmeelsus
+ Linnaelu
+ Iseseisev ja isemajandav kultuur


Mõttetalgud algavad kell 10:00 ja lõppevad 15:00 ajal. Kohapeal pakume kohvi ja küpsiseid, aga võid ka ise külakosti kaasa võtta. Veel parem on, kui võtad sõbra.

Võimalusel registreeri end mõttekotta SIIT.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles