Superstaari-Eliis leidis armastuse tänavalt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eliis Pärna
Eliis Pärna Foto: Svetlana Zaitseva / SL Õhtuleht

Saate «Eesti otsib superstaari» avahooaja finalist Eliis Pärna (23) plaanib end Belgias muusika alal täiendada ja hakkas äsja ka hollandi keelt õppima. Tõuke selleks on andnud belglasest kallim, kellega ta veidi aja eest Eestis tutvus. Eliis leidis belglasest kallima tänavalt, vahendab Õhtuleht.

Superstaari-Eliis: Me kohtusime Eestis. Me jooksime põhimõtteliselt tänaval kokku, meie kohtumine oli täielik juhuste kokkulangemine. Aga esimesest hetkest oli üsna selge, et tõmme on vastastikune ja väga tugev. Rohkem ma sel teemal peatuda siiski ei soovi. Niipalju siiski veel, et  alustasin paari nädala eest hollandi keele õinguid.

Eliisil on plaanis minna peagi kaheks kuuks Belgiasse muusikatunde võtma. Samas rõhutab neiu, et soovib oma tuleviku siduda siiski Eestiga. «Mulle meeldib siin ja mul pole plaani päriseks kuskile ära minna,» kinnitab lauljatar.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles