Rulers Of The Deep Parteis

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ürituse Tech & Body Eesti Eri raames astub esmakordselt Parteis üles duo Rulers Of The Deep, kes populaarsust kogunud üle terve maailma
Ürituse Tech & Body Eesti Eri raames astub esmakordselt Parteis üles duo Rulers Of The Deep, kes populaarsust kogunud üle terve maailma Foto: klubi Partei

Läheneva Eesti Vabariigi ja Partei klubi sünnipäeva puhul kutsub klubi kokku koduvabariigi parimad pojad, et sisustada õhtu peaasjalikult Eestis produtseeritud majamuusikaga.

Ürituse Tech & Body Eesti Eri raames astub esmakordselt Parteis üles duo Rulers Of The Deep, kes populaarsust kogunud üle terve maailma.

Samuti on pärast mõningast vaikelu oodata taas tormi Dave Stormi poolt. Dave'il ilmub märtsikuus album Lõuna-Aafrikas ning päris mitu EP-d, singlit ja remiksi Euroopa plaadifirmade all. Osa uuest loomingust jõuab esitusele ka Eesti Eri'l.

Oma esmakordse esinemisega üldse astub üles nooruslik disco-funk-house kvartett Lest Diet, kes on juba vaikselt kihama pannud Eesti muusikasõbrad. Sügisel 2012 ilmus nende esimene EP Itaalia plaadifirma Champange all ning üsna pea on oodata lisa. Kodumaistest artistidest on jõutud koostööd teha juba ka Jarek Kasari ehk Chalice´iga.

Andekas duo Kyka & Chris Mil teeb, lisaks riliisidele Cabrio, Onethirty, MUM, Deepology ja paljude teiste plaadifirmade all, iganädalast Housetrap podcasti raadiojaamale SSRadioUK, mis on üks kõige kuulatavamaid saateid selles Briti netiraadios.

Ühe huvitavama helipildiga DJ ja produtsendi Spin Science´i välisesinemiste hulka kuuluvad lisaks naaberriikide külastamisele ka ülesastumised Dubais, Gruusias ja Leedus. Lisaks on ta tundud nimi maailma tantsumuusika juhtivate kujude seas.

Õhtu juhatab õdusa deep soulful house'iga sisse Ricky Inch, kes hetkel on kahtlemata üks tegusamaid produtsente Eestis. Eelmine aasta anti erinevate plaadifirmade poolt välja pea 30 Ricky remiksi ja omaloomingut. Teiste seas väljastas tema muusikat ka legendaarne New York'i plaadipress King Street.

Partei klubi asub Tallinnas aadressil Rävala 8 ja on avatud reedeti-laupäeviti alates kella 23st.

Lisainfo:

http://www.facebook.com/events/528282043873117/

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles