Miljonimängijad teenisid 32 000 ja 1000 krooni

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miljonimäng
Miljonimäng Foto: Tiina Kõrtsini / Õhtuleht

Pühapäevaõhtusest TV3 saatest «Kes tahab saada miljonäriks?» viisid mängijad koju 32 000 ja 1000 krooni.

Esimesena pääses nobedate näppude voorust läbi Kristjan, kelle esimeseks takistuseks sai 16 000 krooni küsimus. Selles taheti teada «Sügisballi» režissööri ning variantideks olid Sulev Keedus, Ilmar Raag, Hardi Volmer ja Veiko Õunpuu.

Mängija küsis abi publikult, kellest 48 protsenti pakkus vastuseks Õunpuud, mis oli õige. 

Järgmine küsimus tahtis teada, mis pillidel mängib Peterburi kuulus Vassili Andrejevi nimeline riiklik akadeemiline orkester, bajaanidel, balalaikadel, kitarridel või dombratel. Kristjan kasutas õlekõrt 50:50, mis jättis lauale kitarri ja balalaika, millest valis viimase ja õige.

Üheteistkümnendana küsiti, mille poolest on eriti tuntud Prantsuse linn Limoges, kas veinitööstuse, Peugeot'de tootmise, portselani tootmise või hipodroomivõistluste.

Teda ei suutnud aidata tarkade meeste tuba ning mängija helistas sõbrale, kes teatas viimasel hetkel, et kindlalt on vastuseks portselani tootmine. Nii oligi.

Mängija viimaseks küsimuseks jäi 125 000 krooni küsimus, kus taheti teada Kördiööbiku pargi asukohta. Vastusevariandid olid Jäneda, Kehtna, Räpina ja Põltsamaa. Kristjan pani lukku Räpina, kuid õige oleks olnud Põltsamaa.

Ta viis koju 32 000 krooni.

Teisena pääses mängu Heino, kes ei teadnud vastust 2000 krooni küsimusele. 

See kõlas: «Kelle tunnistas ajaleht Postimees 2007. aasta inimeseks, kas Marina Kaljuranna, Lagle Pareki, Raio Piiroja või Evelin Ilvese?». 64 protsenti publikust pakkus õiget vastust, Kaljuranda.

Järgmine küsimus tahtis teada näitlejatari nime, kellega Robbie Williams lindistas laulu «Something Stupid». Variandid olid Tracy Ullman, Nicole Kidman, Milla Jovivich ja Whitney Houston. Mängija lasi eemaldada kaks varianti ning alles jäid Kidman ja Jovovich.

Heino valis kahjuks vale vastuse, Jovovichi, ning lahkus mängust tuhande krooniga.

Kolmas nobedate näppudega mängija Tiit jõudis vastata esimesele küsimusele, kui kõlas saate lõpuvile. Tiit jätkab mängu järgmises saates.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles