Kertu Jukkum: kuulsaks saab, kui seksida mitme Eesti staariga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kertu Jukkum
Kertu Jukkum Foto: Marko Söönurm

Tuntud raadiohääl ning armastatud sporditüdruk Kertu Jukkum, kes oli ka teleshow "Tähed jääl lava taga" saatejuht, teeb oma tööd suure kire ja armastusega. Buduaar küsis Kertu käest, kuidas tema arvates Eestis tuntuks saamine käib ja mis sellega kaasneda võib.

Kuulsaks saada on Kertu sõnul väga lihtne.

«Kindlasti oleneb, millist kuulsust saada soovitakse. Kui oluline on lihtsalt kuulsaks saada, siis alati aitab äärmuslik ekstreemsus või keelatu korraldamine. Näiteks võta end presidendi lossi ees paljaks, kuuluta, et seksid järgmise kuu jooksul nii Tanel Padari, Alari Kivisaare kui ka Ott Leplandiga ja siis täida oma lubadus,» naerab Kertu ja toob välja veel paar humoorikat nippi.

«Leia endale kuulus mees, kelle käevangu end riputada, mida karismaatilisem, seda parem, näiteks on Savisaar hetkel saadaval mees, lisaboonusena võid hea töökoha ka veel saada. Arvestada tuleb, et see kuulsus ei püsi kaua ja on pigem hapukurgi hooaja täide, kui just aina hullemate aktsioonidega välja ei tulda. Peksa saab ka, kuid sellega harjub ära,» nendib Kertu.

Teine asi on aga põhjendatult tuntuks saamine.

«Kui soov on saada lugupeetult ja põhjendatult tuntuks, siis sellel peab mõistlik põhjus ja alus olema. Olgu selleks siis eriline anne, isikuomadus, elusaatus või ilu - osalt on need nüansid ka arendatavad, kuid seeme peab inimeses sees olema. Oluline on aga mitte unustada, et iga asjaga kaasneb täpselt nii palju head kui halba. Kõik siin elus on tasakaalus ja kui sulle antakse midagi teistest rohkem, siis sinult ka võetakse midagi teistest rohkem,» muigab Kertu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles