Pidu: uue kinnise ürtitustesarja «Banana» avapidu Deja Vu`s

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval, 25. aprillil toimus Lounge Deja Vu´s uue kinnise ürtitustesarja "Banana" avapidu.
Laupäeval, 25. aprillil toimus Lounge Deja Vu´s uue kinnise ürtitustesarja "Banana" avapidu. Foto: Erik Riikoja
Laupäeval, 25. aprillil toimus Lounge Deja Vu´s uue kinnise ürtitustesarja «Banana» avapidu.

Peole, kuhu Deja Vu oli kutsunud ainult oma 150 parimat klienti, tähendas kinnist ja lõbusat pidu kutsututele, kuid oli kahjuks ebameeldivaks üllatuseks ligi pooletuhandelisele inimmassile, kes kahjuks kutse puudumisel pidid uksetaha jääma.

Kutsutud külalistele pakuti eksootlisi suupisteid, troopililisi Bacardi mojitosid ja lõbusat meeleahutus- programmi, millest kõik peo külalsed said ka isiklikult osa võtta - nimelt oli kogu saalile jagatud väikesed trummid millega ise sai lõbusale muusikale kaasa mängida.

Külaliste hulgas oli palju tuntud Eesti seltskonnategelasi ja veel rohkem kauneid neiusid, kes meeldiva muusika ja joovastavate mojitode rütmis pidutsesid kuni varajaste hommikutundideni.

Järgmine «Banana» toimub Lounge Deja Vu´s juba 23.05.2009!

«Banana» - see on uus kinnine vaid kutsetega pidu Lounge Deja Vu´s.

«Banana» - see on kaunimad dekoratsioonid, suus sulavad suupisted ja joovastavad Bacardi mojitod - ning programm, kus parimad lääne ja Eesti muusikapalad on veel paremaks muudetud vaid Lounge Deja Vu´le omases stiilis.

Kiika pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles