Karu oli pulmas isameheks

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grislikaru oli pulmas isameheks
Grislikaru oli pulmas isameheks Foto: Reuters / Scanpix

USAs Montanas oli ühe paari pulmas isameheks karu.

Casey Andersoni ja Missi Pyle`i kinnitusel ei olnud see päev erakordne mitte ainult nende, vaid ka Brutuse nime kandva karu jaoks, kirjutab metro.co.uk.

Paari arvates oli karu tegelikult nende peo suurim staar.

Brutusele ei antud siiski ülesandeks pruutpaari sõrmuste järele valvata. Selle asemel anti metsloomale võimalus koos 85 külalisega maiustada pulmatordiga.

Anderson töötab metsloomade päästmisega tegelevas organisatsioonis ning Brutusest kujunes tema lemmik.

Mehe kinnitusel on ta 2,3-meetrise karuga heaks sõbraks saanud.

«Võtan Brutust kaasa nii oma jalutuskäikudele kui ka ujuma, olen ta kala püüdma õpetanud. Võrreldes teiste karudega ei ole tal inimestega kontakti loomine raske, ta on intelligentne ja emotsionaalne,» selgitas vastabiellunu.

Mehe sõnul tunneb ta end vahel isana, kuid eelkõige ikkagi sõbrana.

Grislikaru Brutus sündis 2002. aastal Idahos asuvas metsloomade päästekeskuses. Seal taheti ta magama panna, kuna arvati, et ta ei tule metsas omapead toime.

Anderson  töötas sel ajal seal ja päästis karu. Ta lõi Montanas Yellowstoni rahvuspargi lähistel samalaadse karude päästekeskuse ja tõi Brutuse sinna.

Anderson kohtus ka oma abikaasaga Brutuse kaudu. Nimelt on Missi Pyle-Anderson näitlejanna ja karul oli 2008. aastal roll filmis «Pretty Ugly People». Samas filmis mängis Pyle peaosa.  

Fotot vaata siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles