Elu24 hakkab tooma põnevat pildimaterjali Tudengite kevadpäevadest Club Tallinnas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Läbi vanalinna Raekoja platsile viinud rongkäiguga alanud tudengite kevadpäevad Tallinnas said õige hoo sisse siis, kui abilinnapea Kaia Jäppinen võimu pealinnas nädalaks tudengitele loovutas.
Läbi vanalinna Raekoja platsile viinud rongkäiguga alanud tudengite kevadpäevad Tallinnas said õige hoo sisse siis, kui abilinnapea Kaia Jäppinen võimu pealinnas nädalaks tudengitele loovutas. Foto: Raigo Pajula
Tartu ööklubi Club Tallinn on Tudengite kevadpäevade ajal pakkumas eriti mitmekülgset programmi koos üliodavate hindadega.

Kolmapäeval antakse ühele klubi külastajale välja «Kaunim kann 2009» tiitel ja neljapäeval toimub suur joogivõistlus, kus selgitatakse välja «Tudengishott 2009» võitja.

Nädalavahetusel minnakse ajas tagasi, kus reedel läheb klubis eriti pööraseks ning peole on oodatud eelkõige põllutöölised ja need, kes tulevad kohale traktoritega. Laupäeval mängitakse ette kullafondi paremik.


Elu24 näitab igal järgneval päeval tudengipäevade pidudest põnevat pildimaterjali!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles